ALT DE LA IMAGEN

Monsters University

Farvelægning design af Monsters University

Monsters University Farvelægning Sider

Monsters University Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Monsters University farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Monsters University farvestoffer side

Dekanen Hardscrabble farvestoffer side

Dekanen Hardscrabble farvestoffer side

En alvorlig udtryk og mørke farver er kendetegnende for Dr. Abigail Hardscrabble, rektor eller dekan for Monsters University, professor i forskrækkelser hårdt har den højeste skræmme rekord i historien opnås ved en scarer. Hardscrabble farver er brune og rødlige toner, men temmelig mørkt, og har på ryggen en stor drage vinger, der giver en ... Læs mere

Monsters University Malebøger til online maling

Monsters University Malebøger

Nyt i Monsters University

Monsters University

Malebøger gratis på dansk om Monsters University og hermed beslægtede Du kan endelig nyde Monsters University, den anden del af Monsters Inc., hvor historie om, hvordan hovedpersonerne mødtes første, som er Sulley, den enorme blå hairde monster, og Mike Wazowski den runde én eyed grønne monster. Med denne kategori af farvestoffer sider af Monster University, vil du har til rådighed de vigtigste tegn, der vises i Disney Pixar film. I en verden af ​​monstre, kaldet Monstropolis lever monstrene adskilt fra verden af ​​mennesker. På universitetsområdet, studere monstre til at forberede de job, som de kommer til at bære på i fremtiden, men der er også tid til sjov. Denne film fortæller de handlinger, der fandt sted før den første rate, Have Monsters Inc. sjovt med disse trykkerier sider af Mike, Sulley og resten af ​​de monstre på universitetet.

Monsters University Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Monsters University. Monsters University (prequel til den første Monsters Inc. film) er en Disney Pixar film instrueret af Dan Scanlon, hvor historien fortæller, hvordan hovedpersonerne i Monsters Inc. opfyldt, som er James P. Sullivan (Sulley) og Michael Wazowski (Mike) , ti år før, hvad der skete på den første rate. De vil tage os til de tidspunkter, hvor de var teenagere i deres skoletid, når de begynder at studere på universitetet for monstre. Selv om de skal studere og forberede sig på at bære på et job i fremtiden, er der også tid til sjov, parterne og de ​​skøre eventyr, som vi har vænnet sig til, og så er det en sjov film, for hele familien, med hvilken vil du være i stand til at have en god tid. Og takket være disse farvestoffer sider af Monsters Universitet vil du også have det sjovt farvelægning af tegninger af film på din computer.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Monsters University for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Monsters University! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Monsters University, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.