ALT DE LA IMAGEN

Rio 2

Farvelægning design af Rio 2

Rio 2 Farvelægning Sider

Rio 2 Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Rio 2 farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Rio 2 farvestoffer side

Blu farvestoffer side

Blu farvestoffer side

Dette flotte blå ara er Blu, stjernen i film Rio og dens efterfølger, Rio 2.. I den nye rate af denne film, synes han med sin partner, Jewel, og tre sønner, Bia, Tiago og Carla. Blu bør tage sin familie fra Rio de Janeiro til junglen i Amazonas, trods et kæledyr ara. I dette eventyr alle tegn leve med skøre historier, som hele familien vil ny ... Læs mere

Rio 2 Malebøger til online maling

Rio 2 Malebøger

Nyt i Rio 2

Rio 2

Malebøger gratis på dansk om Rio 2 og hermed beslægtede Rio 2 er efterfølgeren til Rio, som havde premiere i 2011. Det er en funktion af computeranimation, der fortæller familieliv Blu og Jewel, et par blå macaws, der har tre børn, Tiago, Bia og Carla. I denne film igen onde Nigel, en kakadue med en hævn følelse, som er ledsaget af Gabi, en dart frog, og Charlie, en myresluger. Heldigvis venner synes Nico og Pedro, en guld finke og Rødhovedet kardinal eller tukan Rafael, også hjælpe dem. Det er en farverig familie film med smukke dyr, især tropiske fugle, vil de blive elsket af alle børn. Der er deres sider for farve online.

Rio 2 Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Rio 2. Dette animerede film er instrueret af Carlos Saldanha, produceret af Blue Sky Studios og distribueret af 20th Century Fox. Historien om denne film viser nogle arter, der lever i levested for Amazon, og forsøger også at uddanne voksne og børn om den tilstand, hvor vi finder denne naturlige omgivelser, og fortjener at blive beskyttet og bevaret. Historien begynder i den brasilianske by Rio de Janeiro, men rejser derefter til Amazon junglen for at starte et nyt liv de to araer og deres børn. I øjeblikket er der rygter om, at en tredje rate, som i øjeblikket er ved at blive udviklet kunne frigives.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Rio 2 for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Rio 2! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Rio 2, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.