ALT DE LA IMAGEN

Romero Britto

Farvelægning design af Romero Britto

Romero Britto Farvelægning Sider

Romero Britto Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Romero Britto farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Romero Britto farvestoffer side

Britto Hund farvestoffer side

Britto Hund farvestoffer side

Denne sjove hund hvalp er et billede af Romero Britto. Måske du kender ham ikke, men er en velkendt brasilianske kunstner, der gør sådanne smukke tegninger som denne. Denne dukke er meget simpelthen trukket, så det er meget let at farve. Det er også opdelt i forskellige områder med forskellige teksturer, at skelne god. Du er den, der beslutte ... Læs mere

Romero Britto Malebøger til online maling

Romero Britto Malebøger

Nyt i Romero Britto

Romero Britto

Malebøger gratis på dansk om Romero Britto og hermed beslægtede Nu er de tilgængelige til farvning af nogle illustrationer af Romero Britto, en brasiliansk kunstner med en karakteristisk stil i sine værker. Den farve Britto har sin umiskendelige stil, mens stadig i sort og hvid. De levende farver og kreative teksturer og mønstre er kendetegnende for denne maler og billedhugger. I sit arbejde Britto blander popkunst og kubisme, med påvirkninger fra by malerier, vægmalerier og graffiti. Da det er stærkt afhængig stereotyper og grundlæggende syn på tingene, hans tegninger er enkle og har tykke streger, hvilket gør dem perfekte til små børn at have det sjovt farve deres kreationer. Også efter deres stil, kan børnene lave deres egne tegninger i stil med Romero Britto, og øve at blive maler moderne kunst som ham.

Romero Britto Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Romero Britto. Dette galleri er baseret på arbejdet i Romero Britto, en billedhugger og maler født i Recife (Brasilien) den 6. oktober i 1963. Hovedsageligt stil kunne mærkes som en del af pop-art, selv om fusion af stilarter med moderne kunst, kubisme og graffiti er hvad der gør hans arbejde særpræg. Britto bor i Miami i den amerikanske stat Florida, og er meget almindeligt at se forestillinger og kunstner værker i mange dele af byen. Det er en verdenskendt kunstner, og har arbejdet med store brands, der deltager i at fremme sine produkter med kreative kampagner gebyr. I dag er der mange af hans værker udstillet i større museer for moderne kunst og ikoniske bygninger som lufthavne eller biblioteker. Nu hver børnene kan farvelægge deres egne billeder af Romero Britto.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Romero Britto for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Romero Britto! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Romero Britto, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.