ALT DE LA IMAGEN

X-Men

Farvelægning design af X-Men

X-Men Farvelægning Sider

X-Men Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

X-Men farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet X-Men farvestoffer side

Gambit farvestoffer side

Gambit farvestoffer side

Der er Gambit, et medlem af X-Men, og det er en mutant med magt til at kontrollere den kinetiske energi af objekterne. Her vises med en lang pind bruges som våben, lastning magt pink eller fuchsia farve. Hans navn er Remy Etienne LeBeau, og har også været kendt som Le Diable Blanc eller Cajun. Gambit har et forhold med Rogue (Anna Marie), en and ... Læs mere

X-Men Malebøger til online maling

X-Men Malebøger

Nyt i X-Men

X-Men

Malebøger gratis på dansk om X-Men og hermed beslægtede Dette hold af superhelte kendt som X-Men er en gruppe af mutanter af Marvel Comics. Deres base af operationer er Xavier School for Gifted Youngsters, ledet af professor Charles Xavier (også kaldet Professor X). Denne skole er et sted, hvor unge kan opdage deres mutant kræfter og lære at kontrollere dem. Men udover højdepunkterne står for missioner til at hjælpe menneskeheden ombord hans jet, Black Bird. De mest populære mutanter har tilhørt er Wolverine, Cyclops, Storm, Colossus, Jean Grey, Rogue, Gambit, Nightcrawler, Kitty Pryde (Shadowcat), Beast, Angel og Iceman, men har passeret gennem sine rækker mange flere super-helte. Mellem sine værste fjender, vi kan finde Magneto, Mystique, Sabretooth, Tudse eller Apocalypse.

X-Men Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af X-Men. De historier og figurer af X mænd blev skabt af Stan Lee og Jack Kirby, to af de store kunstnere i Golden Age of Marvel Comics. Første gang han optrådte i en tegneserie var i september 1963. I dag, mange har skabt inspireret af disse tegneserier, som film til Hollywood biograf, tegneserie, videospil og alle former for genstande af merchandising og derivater produkter. Mens disse super-helte lever mange forskellige eventyr, er sandheden altid jagter et mål kaldet Xavie\'r drøm, som er at søge integrationen af ​​mutanter i samfundet til at leve fredeligt sammen med resten af ​​de mennesker. Denne utopiske ønske er en konstant kamp for professor Xavier, der hævder, at ikke alle mutanter er onde eller farlige.. Her har du sorte og hvide billeder på linje X-Men for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af X-Men! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider X-Men, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.