ALT DE LA IMAGEN

Astérix Gallien

Farvelægning design af Astérix Gallien

Astérix Gallien Farvelægning Sider

Astérix Gallien Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Astérix Gallien farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Astérix Gallien farvestoffer side

Getafix farvestoffer side

Getafix farvestoffer side

I denne tegning til at farve vi kan se druid Getafix, en af ​​de vigtigste figurer i tegneserien Asterix og Obelix. Dens betydning er, at din trylledrik er hvad der giver styrke til gallerne til at modstå den romerske invasion. Dette er en høj, tynd mand med stor visdom. Ved mange lejligheder har Cæsars tropper erobrede ham til at opdage hem ... Læs mere

Astérix Gallien Malebøger til online maling

Astérix Gallien Malebøger

Nyt i Astérix Gallien

Astérix Gallien

Malebøger gratis på dansk om Astérix Gallien og hermed beslægtede Denne samling af franske tegneserier, han er også kendt som Asterix og Obelix, eller The Adventures of Asterix. De er humoristiske historier skabt af forfatteren René Goscinny og Albert Uderzo tegneren. I dem tælles erfaringer gallerne, der bor i deres landsby og modstå at blive erobret af Romerriget i Julius Cæsar. Deres hemmelighed at tilbyde meget modstand mod de romerske legioner er den trylledrik, der gør deres druid Getafix, bortset fra Obelix, fordi han faldt i gryden, da han var lille, og dens virkninger er permanente i ham. I dette galleri de mest almindelige figurer i denne serie af tegneserier, som senere blev film og tegnefilm, herunder 3D-animation vises. De er en af ​​de mest populære tegneserie tegn rundt omkring i verden, og i dag stadig at skabe nye historier og film.

Astérix Gallien Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Astérix Gallien. Asterix tegneserie serie begyndte den 29 Oktober 1959 er en seriel, men efterfølgende opsamles i albums. Asterix er en kort Gallien i statur men stor intelligens, og er i stand til at løse meget komplicerede situationer. Hans bedste ven er Obelix, en overdimensioneret Gallien har overmenneskelig styrke permanent ved en ulykke med potion Getafix. Når en romersk legion til hensigt at angribe landsbyen, alle Indbyggerne drikke potion og giver dem en magisk kraft i løbet af en given periode. Derfor fortsat at modstå at blive erobret af det romerske imperium. Den type humor af disse historier gør det tidløse og i dag stadig er relevante og interessante for offentligheden, trods en alder af deres historier.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Astérix Gallien for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Astérix Gallien! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Astérix Gallien, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.