ALT DE LA IMAGEN

Captain America

Farvelægning design af Captain America

Captain America Farvelægning Sider

Captain America Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Captain America farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Captain America farvestoffer side

Captain America i Krig farvestoffer side

Captain America i Krig farvestoffer side

Her ser vi Captain America midt i en militær operation. Da Steve Rogers har en mission, han stopper ikke ved noget. Som du kan se på dette billede til farvning, er han blandt de klipper og støv af eksplosioner, rykkede frem mod fjendens linje. Captain America er fuldt udstyret med alt det nødvendige for at være sejrende, såsom granater, et b ... Læs mere

Captain America Malebøger til online maling

Captain America Malebøger

Nyt i Captain America

Captain America

Malebøger gratis på dansk om Captain America og hermed beslægtede Nu kan du farve online de bedste tegninger af Captain America, lederen af ​​den superhelt hold Avengers. Denne Marvel Comics helten er klædt i farverne i det amerikanske flag. Farverne er blå, hvid og rød, og på hans skjold og bryst er en hvid stjerne. I Hollywood-film som The First Avenger eller Winter Soldier, skuespiller Chris Evans, der spiller Steve Rogers, den første kaptajn Amerika. Andre identiteter denne super soldat var John Walker eller endda Bucky Barnes, som var den følgesvend af Steven Rogers. Hvis du er en ægte fan af denne karakter fra Marvel, nu kan du farvelægge tegningerne på vores hjemmeside.

Captain America Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Captain America. Tegnet af Captain America blev skabt i 1941 af Jack Kirby og Joe Simon. Men i dag er et tegn, der har vundet stor popularitet med Hollywood-film, der medvirkede med skuespilleren Chris Evans i rollen som Steve Rogers. Nogle af disse film er Captain America: The First Avenger, The Avengers film eller Captain America: Winter Soldier. Denne karakter var tænkt som en personificering af amerikansk patriotisme, med tung last mod nazismen under Anden Verdenskrig. I en verden af ​​tegneserier denne karakter har mange historier, både solo og i grupper, som i Ultimate Avengers.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Captain America for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Captain America! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Captain America, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.