ALT DE LA IMAGEN

Skønheden og Udyret

Farvelægning design af Skønheden og Udyret

Skønheden og Udyret Farvelægning Sider

Skønheden og Udyret Malebøger for dig at male farver og have det sjovt hver dag fra vores hjemmeside at give farve til sort-hvide billeder. Din online fritid og underholdning område.

Skønheden og Udyret farvning billeder

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefalet Skønheden og Udyret farvestoffer side

Mrs. Potts og Chip farvestoffer side

Mrs. Potts og Chip farvestoffer side

Disse tegn er fru Potts, der blev omdannet til en tekande, og Chip, søn af Potts, der blev omdannet til en lille kop. Chip vises på sin mor med et sjovt udtryk, mens hans mor ser på ham sødt. Sandheden er, at begge tegn er hvid for det meste, men kan vælge de farver, du ønsker at oprette din egen illustration. Hvad er de tegn, som du kan lide ... Læs mere

Skønheden og Udyret Malebøger til online maling

Skønheden og Udyret Malebøger

Nyt i Skønheden og Udyret

Skønheden og Udyret

Malebøger gratis på dansk om Skønheden og Udyret og hermed beslægtede Denne film er en traditionel animation funktion af Walt Disney Pictures, og er placeret som nummer 30 af Disney klassikere. Denne film blev instrueret af Gary Trousdale og Kirk Wise, og det er en tilpasning af det oprindelige arbejde af Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Efter premieren, at filmen var en stor succes fyldt med romantik, magi og drama, og blev hurtigt en stor succes. Det var den anden film i historien til at blive nomineret til en Oscar for bedste film, da der var ingen kategori for bedste animerede film. På denne hjemmeside kan du finde den bedste farvning af hans figurer, som Belle, Udyret, Lumiere, Cogsworth, fru Potts, Gaston og Lefou, blandt mange andre. Her kan du oprette dine egne illustrationer af disse tegn eller udskrive tegninger på et stykke papir til at male det med dine foretrukne malerier.

Skønheden og Udyret Malebøger til at male farverige billeder på internettet gratis. Printable billeder af Skønheden og Udyret. Belle er en ung pige, der bor sammen med sin far Maurice i en lille landsby. Da hendes far bliver tabt, vil hun lede efter ham og når slottet Beast, en ung prins, der var fortryllet af en magtfuld troldkvinde. Belle bliver fængslet af Udyret at redde sin far, og hun har til at leve med de andre beboere i slottet, som blev forvandlet til objekter af møbler. Gaston, en kæk jæger i landsbyen, opdager han, at Belle er i udyret Slot (som faktisk har et godt hjerte) og bringer en gruppe til at angribe slottet sammen med sin vasal Lefou, en kort og buttet mand. Nær slutningen af filmen er dannet et stort slag, og at opdage, hvad der er i slutningen du skal se denne film, en af ​​de bedste klassikere Walt Disney.. Her har du sorte og hvide billeder på linje Skønheden og Udyret for at male og farve i dansk uden at skulle downloade noget eller installere noget på din computer. Nye tegninger af Skønheden og Udyret! og de bedste børns tegninger. . Farvelægning sider Skønheden og Udyret, som du kan male fra din computer eller printe dem ud og farve dem med hånden. Også du kan downloade til din computer billedet til at udskrive og farve alle de gange, du ønsker.